Tuesday, October 10, 2006

majbjörn

Träffade och snackade med en hon som varit en han idag. Hon hade varit tvungen att byta land och språk för att kunna få jobb. Hmm kanske hade det inte just med transexualliteten att göra men antagligen ganska mycket.
Nu generaliserar jag lite, men vi tycker att vi är så jävla tillåtande i Sverige, fast vi egentligen bara är helt fulla med fördomar mot allt och alla.
Är det inte hottentotter som vi tycker är läskiga så är det muslimer, och är det inte muslimerna som hittar på något fanstyg så är det antagligen judarna. MEN vi kan inte prata om dessa fördomar, för det är fult, det är bättre att gömma dom i hjärtat och ha dom för sig själv... blir det ärligare så kanske??!!
På så vis är fransoserna lite roligare, för de visar sina fördomar och känslor mer öppet, vilket gör samhället till ett på något vis ärligare samhälle. Kanske trist för de som inte kan ta att bli utskälld för att man är blond och råkar få en bättre plats i metron.. Men va faan, människor med för många inkapslade fördomar borde buntas ihop och slås ihjäl!
(nämde jag att jag inte åt lunch idag?

2 comments:

Anonymous said...

Hottentotter vad menar du?

nilla said...

äsch fördomar ska man ju verkligen utnyttja (o spec i det landet) o göra ngt roligt av.. fast, som du säger, kanske inte lika skoj om man är indier som om man är "vackra svenska flicka".