Thursday, October 05, 2006

det här är jag

Har gjort ett personlighetstest.. hehe

Den första stapeln visar hur inåtvänd eller utåtvänd du är. Du har mycket höga poäng för den här egenskapen. Det betyder att du är mycket social, älskar nöjen och är pratsam. Du blir lätt uttråkad och föredrar nästan alltid att vara tillsammans med andra framför att vara ensam. Du föredrar många vänner framför få och djupa vänskapsförhållanden, något som kan göra att andra uppfattar dig som ytlig.
Den andra stapeln visar i vilken omfattning du styrs av huvudet eller hjärtat. Du har genomsnittspoäng för den här egenskapen. Det betyder att du dels har ett vänligt sätt, är lätt att umgås med och hänsynsfull, och dels sätter förnuftet framför enighet med andra. Du är bra på att anpassa dig och använder dina egenskaper utifrån vad sammanhanget kräver av dig.
Den tredje stapeln visar grad av impulsivitet kontra grad av struktur och kontroll. Du har genomsnittspoäng för den här egenskapen. Det betyder att du både kan vara välorganiserad och ha en klar uppfattning om vad som är rätt och fel, men du kan också vara impulsiv och flexibel. Att få genomsnittspoäng är en fördel på det sättet att det gör dig mer tålmodig gentemot dem som får poäng över eller under mitten. Dessa har nämligen en tendens att gå varandra på nerverna.
Den fjärde stapeln visar hur känslomässigt instabil eller stabil du är. Du har genomsnittspoäng för den här egenskapen. Det betyder att du har en god balans mellan att känna dig trygg och lugn, och att bli känslomässigt påverkad av sådant som sker runt omkring dig. Beroende på sammanhang och vem du har att göra med, kan du framstå både som säker och modig eller som känslosam och känslig.
Den femte stapeln visar hur jordnära du är kontra hur öppen du är för nya erfarenheter. Du har höga poäng för den här egenskapen. Det betyder att du en tänkande och kreativ person och att du tycker om att lära dig nya saker. Du tycker om att fördjupa dig i dina intressen och du sätter av tid för att utveckla dig inom ditt område. Personer som får lägre poäng för den här egenskapen kan uppfatta dig som komplicerad och många tycker att dina intressen har litet praktiskt värde.

No comments: