Thursday, June 15, 2006

loove my self

Om man ska orka älska sig själv får man inte glömma att ge sig själv lite uppskattning då och då, och det kan aldrig bli för ofta, då det verkar som att det är på modet att ha dåligt självförtroende.
Man börjar högst upp och arbetar sig neråt, ståendes framför spegeln.
1. faan va snygg jag är i håret! tror´t knappt själv!

2. Guuud va smart och snäll jag är, jag klarar ju mer än jag tror, alla andra är ju näst intill idioter när man jämför..

3. And my lips.. fuck silicon!

4. My boobs, är en saga för sig... som jag inte kommer att dela med mig av.. Lovley!

5. min midja..mums mjuk och go, och den som får lov att söka kommer att finna muskler..lite längre in.. under det mjuka liksom..

6. rumpan.. helt klart latino.. och 17 år till häst har gett visst resulat.. fast den är ju inte skrytigt fast, utan mer lite ödmjukt gosig.

7. låren är stabila med lite gropar här och där som skulle kunna vara patina om jag var äldre.. men snacka om att jag har lår med karaktär!
8. kittliga söta knän som slutar med välformade vader.

9. sen kommer mitt enda minus.. mina fötter är ett par nätta platta skapelser i strl 40-41. men det positiva är att jag alltid hittar min strl på rea.. vilket i sin tur har lett till en skosamling som jag inte riktigt kan försvara..
Gör detta en gång om dagen och jag loóovar du kommer att börja tro på det!
Det funkar för mig!

5 comments:

mikebike said...

hej hej. vad kul att du kickat igång. hit kommer jag att komma och titta till dig... om du fprtsätter att titta till mig.

Vi på Kantarellen said...

Mikebike: Din lille smilfink... jag hittade henne först. Hon är min!!!

Sen kan man för att stärka självförtroendet ännu mer, stå framför spegeln och le som en attackfärdig haj. Denna muskelrörelse lär visst utsöndra någon forma av hormoner, som lurar kroppen att tro att man verkligen är lycklig.

Jag har inte testat, då det känns lite makabert att så framför spegeln med mungiporna uppdragna till öronen, tidigt på morgonen, när jag knappt vet var jag har arslet.

Ullton said...

hahah va kul! jag räcker till alla.. känns som en liten ny hemlig familj detta..
Mamselamsen.. jag har provat hajgrejen.. men blev bara kissnödig

SixesAndSevens said...

nähääää! jag var först!! :)

Vi på Kantarellen said...

Ullton: Du skulle le med .... i ANSIKTET... ingen annanstans!!!! *asg*