Wednesday, December 31, 2008

Carl von Linné om bajs- Okänd författare

Mexikanen- Som att skita sulfa. Låt absolut ingen svett rinna mellan skinkorna de närmaste dagarna. En av anledningarna till varför man alltid ska ha bomull tillgängligt.

Bärskransen- En riktig bestraffning. Inträffar dagen efter, och uteslutande om man vaknar upp på bortaplan. Vanligtvis brukar man ju kunna hantera doften iaf - men den här luktar fan kom och hjälp mig. Ser oftast ut som om muggen blivit dränkt i acne och grovkornig senap ända upp till plastringen. I allra flesta fall finns det inget toapapper, ingen borste, ingen spray. Inträffar alltid hemma hos någon annan.

Lejontjära- Lägger sig som en klump svart klister i toan. Varierar hur lång tid den ligger kvar. Upprepande spolningar har oftast ingen effekt.

Trollkarlen- Du vet att du har skitit och det finns skit på papperet, men inget i muggen. Kan i vissa utvalda kretsar ibland kallas för "Torpedskiten" pga det karaktäristiska plasket.

Drömmen- Glider ut så snabbt och lätt att du inte ens märker det. Det finns inte spår på papperet, utan du måste kolla i muggen för att vara säker på att du skitit överhuvudtaget. Tenderar till att generera en 'åh vad jag mår bra'-känsla för resten av dagen.

Kletskiten- Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig upprepande gånger utan att bli ren. Slutar oftast med att du börjar blöda från roskransen, eller att du ger upp och tar konsekvenserna.

Eftersläntraren- Du är klar. Satt kläderna på plats. Tvättat händerna och kanske till och med torkat dig. Det är då det uppdagas. Det kommer mera.

Bödeln- Som att skita en kon. Håller en stegrande storlek och drar sig därför tillbaka när du inte orkar hålla längre. Har en tendens till att vid olyckliga fall spräcka en ven i pannan. Bifogar en fruktansvärd smärta och när den väl drar igång på riktigt önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning. Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Genererar en kraftig svettutsöndring.

Forceringen- Kan ha ett lyckligt slut om du infinner dig inom 10 sekunders radie av dasslocket. Inträffar normalt innan du hinner få ner byxorna. En sann "Forcering" känns lätt igen då den att försätter ringmuskeln ur funktion.

Ormen- Rätt mjuk. Ungefär lika stor som tummen, men upp till en halvmeter lång. Har god potential till att bli en "Trollkarl".

Korken- Kan spola tre gånger och den är fortfarande kvar. Hur satan blir man av med den? Är ju fanimej osänkbar. Inträffar givetvis allra helst hemma hos någon annan.

King Kong- Som att föda. Ger sällan några större smärtor dock. Denna urlastning bifogar oftast distinkta plumsljud och känslan av att man sen sitter på en knapp. Kan i värsta fall ge en obehaglig känsla av tomhet i tarmen.

Tarzan / Touchdown- Är av så lång natur att den smyger ner i vattnet och samtidigt hänger kvar mellan skinkorna.

Magplasket- Kan lika gärna börja med att torka sig med en handduk.

Hånet- Man sitter där och ska äntligen få lasta ur sig dom extra kilona, tar i för kung och fosterland och då kommer - en luftballong... Kräver knappt att man torkar sig.

1 comment:

Anonymous said...

Ullton, tänkte önska dig ett gott nytt 2009 med vad väntade jag mig?! Har du fått Bassiluskens bacill, ällär?

Men dock, trots Linnés lära, jag önskar dig ett gott nytt år och jag hoppas kunna nyttja dina kunskaper om tre år..

Puss och kram! Å f-n vad svårt det är att skriva när man duckit för mycket champange.....